Бели интериорни врати – връщане в класиката

Белите интериорни врати със стъкло са станали невероятно популярни и за това си има причина. Най-напред е това, че именно тези модели са истинска класика. Привикнали към голямото разнообразие интериорни врати, хората отново насочват вниманието си към класическите врати.

Белите врати се вписват практически идеално във всеки стил. Отлично подхождат вратите със стъкло и на неизлизащия от мода години наред еклектизъм.

Трябва да се отбележи, че много производители предлагат не само бели врати, а и с неговите нюанси – слонова кост, бежово.

Голямото разнообразие от предлаганите бели интериорни врати със стъкло също е основание за непрекъснато растящия интерес към тях. Съвременният пазар предлага огромно количество модели – от ниско бюджетни пластмасови изделия до луксозен дизайн от масивен избелен дъб.

Съвременните технологии позволяват да се произведат врати със стъкло в различни модификации: фурнир, ламинирани, боядисан емайл, МДФ.

Белият цвят изглежда оригинално в зависимост от разнообразието на текстурата, красотата се разкрива постепенно, тези модели са ненатрапчиви и елегантни.

Конструктивно вратите могат да бъдат единични или двойни, със стандартен размер, или високи до тавана, допълнени със странични панели и хоризонтални елементи.

Стъклото може да бъде вмъкнато по различен начин – симетрично или асиметрично; вертикално и хоризонтално; едно или няколко.

Белите врати имат редица предимства. Те не само се вписват във всеки интериор и не противоречат на мебели, стени и подови покрития в различни цветове, но и създават усещане за простор, добавят светлина в помещението.

Най-добрата страна на традиционния или модерен интериор се подчертава от интериорните врати със стъкло. Поставеното стъкло може да бъде безцветно или с матирана повърхност.

Трайността на вратите е едно от определящите им качества. Твърдостта на повърхността и качеството на лака трябва да осигуряват неизменния външен вид за срок повече от 10 години, като се отчита това, че изделието се подлага на незначителни удари, на влиянието на слънчевите лъчи, почистване, попадане на различни битови вещества върху него.

Информация за прекрасни врати с голяма трайност може да откриете в сайтовете на различни фирми, занимаващи се с производството им. Можете да получите информация по всички въпроси във връзка с предлаганите интериорни врати.

При необходимост от изделие с не стандартни размери, можете да направите поръчка, за да ви се изработи съобразно вашите нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *