Как да почистим къщата и живота

Как да почистим къщата и живота

Магическо почистване по японски метод „В резултат изучаването на изкуството на подреждането се появява едно убеждение, което се изразява в съществена реорганизация на къщата. Такава причинява значителни промени в начина на живот и перспективи. Тя трансформира живота.

Може да стартирате програма изхвърляне на стари мебели от адреси в София.

Японското изкуство за установяване на ред у дома и в живота има пряка връзка между бъркотията в апартамента и мисленето. Това, което е отвън, е вътре.

Прогнозирането на живота на човек е достатъчно лесно, само като се погледне в реда в дома му. Това не означава, идеално чистият апартамент, а пряк път към успеха. Това е стъпка към личностно израстване.

В Япония хората вярват, че такива действия, като почистване на стаята и поддържане на тоалетната в състояние на безупречна чистота, носят късмет. Дали ако къщата ви е затрупана, ефектът от полирането на тоалетната чиния все още ще го има. Когато приключите с почистването на дома, животът ви ще се промени драстично. Веднага щом почувствате, какво е да имате истински организиран дом, ще почувствате, че целият ви свят е станал по-ярък.

Никога няма да се върнете към замърсяването. Това наричаме магията на почистването. А последиците й са колосални. Вие не само ще спрете да правите бъркотия, но и ще получите ново начало в живота.

Японското изкуство за установяване на ред у дома и в живота, ще намерите инструкции за това как и какво да правите с всички неща. Например, тук е правилото за работа с документи: “Сортиране на документи. Основното правило е: изхвърлете всичко. Какво правите със старите мебели? Изхвърлете ги на depo.bg. Поставете реда в къщата. Точно сега. Нека силата да бъде с вас!