Как да изберем диван или мек ъгъл

Как да изберем диван или мек ъгъл

Изправени сте пред избора и покупката на нови мебели и то не какви да е, а диван или мек ъгъл.

Отред ще си зададете куп въпроси от сорта:

Кожа или текстил?

Една от основните дилеми при закупуването на нови мебели е изборът на материал. Най-популярни са кожата и текстила (например полиестер). Разбира се, кожените мебели са много по-скъпи, но изглежда много по-солидно, а стаята ще изглежда различно. В допълнение, разливането на нещо върху кожата ще помогне тя лесно да се измие – просто избършете със салфетка.

Голям недостатък на кожените мебели е техният експлоатационен живот. Никога не знаете със сигурност каква кожа използва производителя – качество или не съвсем. В допълнение, има много различни типове кожа, които остават загадка за купувача. Затова понякога някои дивани след година губят първоначалния си вид и форма, докато тъканта се износва много по-късно. В крайна сметка, и цената е много по-ниска!

И така, какво да изберем? Ако имате ограничен бюджет и не планирате да сменяте дивана за дълго време и по принцип не харесвате кожните несъвършенства, съветваме ви да спрете на текстилни мебели. Разнообразието е голямо – фотьойли, дивани, без подлакътници, табуретки и други. Пример за това са Belcaro Диван Touch, без подлакътници. Въпреки това, ако бюджетът ви позволява и ако е необходимо, може да актуализирате интериора, без съмнение купувате кожени мебели.

Внимателно изберете цвят

Смятаме, че диванът няма да бъде основният фокус на стаята ви, откъдето ще закупите останалата част от мебелите или боядисате стените? Така, преди да купите, вземете решение за цвета – разбира се, че светъл зелен диван е малко вероятно да се вмести в класически интериор, например, с черни мебели и лилави стени.

Въпреки това, понякога може да се случи, да намерите диван с перфектна форма, но не и подходящ цвят. Какво да направите в този случай? Може да изчакате малко, тъй като често се актуализира продуктовата гама. Друг вариант е да потърсите подобен продукт или да се свържете директно с office1.bg консултанти. Сега, когато знаете какво искате, ще бъде много по-лесно да изберете!

Отзивите играят важна роля

За разлика от смартфоните или лаптопите, намирането на мнения за някои мебели е трудно. Независимо от това, разделът с коментари може да бъде намерен под всеки продукт на всеки онлайн магазин, особено при office1.bg, така че винаги препоръчваме да обръщате внимание на това дали има прегледи. Разбира се, може да се опитате да търсите на друго място, например, сред кръг от приятели – може би те могат да препоръчат нещо?

Цената зависи от производителя

И все пак окончателният избор на всеки продукт зависи от бюджета, който имате. Ако искате да спестите пари, обърнете внимание на продуктите на по-малко известни (но често не по-малко надеждни) производители, пазарувайте онлайн и следете за запаси и продажби. Препоръчваме също да се абонирате за информационния бюлетин и да следите в социалните мрежи, където понякога ще попаднете и на кодове за отстъпка.

Ето защо, ако решите да закупите стоки от просто пазарувайте с office1.bg!